در نخستین روزهای کاری سال ۱۴۰۳ انجام شد؛

دیدار نوروزی رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با مدیران و کارکنان سازمان مرکزی و معاونت‌های مختلف دانشگاه / گزارش تصویری

۱۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۲ کد : ۲۵۰۱۱ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در نخستین روزهای کاری سال ۱۴۰۳ با جمعی از مدیران و کارکنان سازمان مرکزی و معاونت‌های مختلف دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با همراهی دکتر علی آدمی، معاون آموزشی دانشگاه، در نخستین روزهای کاری سال جدید با حضور در اتاق‌های کاری کارکنان واحدهای ستادی و معاونت‌های مختلف دانشگاه با جمعی از مدیران و کارکنان دیدار و گفت‌وگو کرد.
رئیس دانشگاه در این دید و بازدید صمیمانه، سال نو و تقارن آن با ماه‌ پرفضیلت رمضان را به خانواده دانشگاه علامه‌طباطبائی تبریک گفت و سالی پر از موفقیت و شادکامی برای همگان آرزو و بر تلاش روزافزون برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) تأکید کرد.
وی همچنین ضمن تقدیر از تلاش‌ها و خدمات ارزنده کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی، بر ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به دانشجویان و آحاد جامعه تاکید و ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت را امری ضروری دانست.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی بازدید نوروزی سال 1403 سال جهش تولید با مشارکت مردم عبدالله معتمدی