پنجمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

۲۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۵ کد : ۲۵۰۰۵ خبر روز
پنجمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی به کوشش روابط عمومی این دانشگاه منتشر شد.
پنجمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی، پنجمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی، به منظور انعکاس خبرهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و برگزاری برنامه‌ها و همایش‌های بهمن ماه 1402، به کوشش روابط عمومی دانشگاه در 28 صفحه منتشر شد.
در شماره پنجم این خبرنامه، خبرهایی از برگزاری برنامه‌های دهه فجر، تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان انقلاب و امام (ره)، کلنگ‌زنی ساخت 1400 واحد مسکونی برای استادان و کاکنان دانشگاه، درخشش تیم شبیه‌سازی دانشگاه در مسابقات مالکیت فکری دانشگاه آکسفورد انگلستان، امضای تفاهم‌نامه‌های مختلف،‌ گردهمایی مدیران کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران، نشست‌های انتخاباتی، بازدیدهای دانش‌آموزی از دانشگاه، برگزاری آیین اعتکاف، معرفی کتاب و ... برای اطلاع علاقه‌مندان آمده است.
خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی با هدف انتشار خبرهای حوزه‌های مختلف دانشگاه، به صورت ماهنامه منتشر می‌شود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی خبرنامه روابط عمومی شماره پنجم بهمن ماه 1402