نخستین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۵ کد : ۲۴۹۷۴ خبر روز
نخستین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی در ۹ رشته ورزشی با همکاری معاونت توسعه و مدیریت منابع و معاونت دانشجویی برگزار شد.
نخستین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، نخستین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی در دو بخش مردان و زنان با مشارکت بیش از 600 نفر از اعضای علمی و اداری در 9 رشته ورزشی، با همکاری معاونت توسعه و مدیریت منابع و معاونت دانشجویی برگزار شد.
این مسابقات در رشته‌های فوتسال، والیبال، شنا، شطرنج، تنیس روی میز، تیراندازی، بدمینتون، دارت و فوتبال دستی در مجموعه ورزشی پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
همچنین آیین پایانی این مسابقات روز دوشنبه 21 اسفند ماه 1402 با حضور دکتر عباسعلی وفایی، معاون توسعه و مدیریت منابع، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، دکتر ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، رئیس بسیج اساتید، دکتر حامد اسدی، رئیس حراست و جمعی از اعضای هیئت علمی در سالن همایش‌های دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار و به مقام‌آوران رشته‌های ورزشی جوایزی اهدا شد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی مسابقات ورزشی کارکنان معاونت توسعه و مدیریت منابع معاونت دانشجویی المپیاد ورزشی کارکنان