دانشگاه علامهطباطبائی و پژوهشکده بیمه تفاهمنامه همکاری امضا کردند
به گزارش روابط عمومی، تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه علامهطباطبائی و پژوهشکده با هدف ایجاد زمینههای همکاری و استفاده از تواناییهای علمی و اجرایی دو طرف به منظور ارتقای فعالیتهای علمی، آموزشی، پژوهشی، مطالعاتی و همچنین ضرروت ایجاد گفتمان مشترک برای ارتقای کیفیت فعالیتهای پژوهشی مورد نیاز صنعت بیمه کشور با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامهطباطبائی و دکتر محمدمهدی عسگری، رئیس پژوهشکده امضا شد.
این تفاهمنامه در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و گسترش ارتباط همکاری، همفکری، شناسایی ظرفیتها و توانمندیهای علمی، پژوهشی، آموزشی و اجرایی دو طرف و بهرهگیری از آنها با هدف توسعه دانش، مطالعات و پژوهشهای مرتبط با صنعت بیمه به امضا رسیده است.
دکتر معتمدی در این نشست با استقبال از حضور رئیس و مدیران ارشد پژوهشکده بیمه، گفت: دانشگاه علامهطباطبائی دانشگاه تخصصی علوم انسانی است که ۱۰ دانشکده و یک موسسه آموزشی عالی دارد. همچنین ۱۴ هزار دانشجو و نزدیک به ۶۲۰ نفر عضو هیئت علمی در این دانشگاه به انجام فعالیتهای علمی پژوهشی مشغول هستند.
وی با اشاره به سابقه ۶۵ ساله تاسیس دانشگاه، تصریح کرد: در موسسه آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه علامهطباطبائی به طور خاص موضوع بیمه و رشتههای بیمهای در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس میشود که آمار اشتغال و جذب دانشجویان این موسسه در بازار کار به دلیل شرایط خاص موسسه نزدیک به صددرصد است. امیدواریم که این ظرفیت بسیار ارزشمند در کنار بهرهمندی متقابل از ظرفیتهای پژوهشکده بیمه به بهرهوری بیشتر دو مجموعه کمک کند.
رئیس دانشگاه علامهطباطبائی همچنین با خرسندی از آغاز تعاملات دانشگاه با پژوهشکده بیمه در قالب تفاهمنامه، آمادگی این دانشگاه را برای هر گونه همکاری با پژوهشکده بیمه اعلام و ابراز امیدواری کرد انعقاد سند همکاری، آغازی بر فعالیتهای مشترک و موثر بین دو مجموعه باشد.
وی با تاکید بر ضرورت هدفمندی و مسئلهمحور و تقاضامحور شدن پژوهشها تصریح کرد: رسالههای دکتری باید در برگیرنده موضوعات جدی و مرتفع کننده چالشها و نیازهای کل کشور باشد. در دانشگاه علامهطباطبائی نیز در حال حاضر بحث شناسایی و انجام کلان پروژهها در سطح ملی مطرح است. بنابراین بهرهمندی از ظرفیت استادان و دانشجویان دکتری، پاسخگویی به مسائل روز کشور، برگزاری نشستهای همفکری در راستای مسئلهشناسی در حوزه بیمه و جذب دانشجوهای پسا دکتری از زمینههای حائز اهمیتی است که دانشگاه آمادگی خود را برای همکاری با پژوهشکده بیمه اعلام میدارد. همچنین فعالیتهای مشترک دو مجموعه همافزایی بیشتری را به دنبال خواهد داشت و کمک به حل مسائل کلان کشور میتواند نتیجه ملموس این تفاهمنامه باشد.
دکتر عسگری نیز در این نشست گفت: پژوهشکده بیمه تنها مرکز تحقیق و توسعه و متصدی برگزاری آموزش و پژوهش در صنعت بیمه است و همه برنامههای علمی و پژوهشی پژوهشکده بیمه ذیل معاونتهای پژوهشی و پشتیبانی هدایت و راهبری میشود. اداره آموزش و پژوهش این مرکز نیز حمایت از پایان نامههای دانشجویی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، انجام امور مربوط به طرحهای پژوهشی و برگزاری کارگاههای آموزشی را بر عهده دارد و در سال جاری بیش از ۸۰ کارگاه آموزشی با حضور استادان داخلی و بینالمللی حوزه بیمه، تکافل و مالی اسلامی برگزار شده که با استقبال کمنظیر مخاطبان مواجه شده است.
وی همچنین از برگزاری نشستهای آشنایی با پژوهشکده بیمه در دانشگاههای کشور خبر داد و اعلام کرد: به زودی این نشست با حضور اعضای هیئت علمی پژوهشکده بیمه در دانشگاه علامهطباطبائی برگزار میشود.
رئیس پژوهشکده بیمه تاکید کرد: پژوهشکده بیمه وظیفه مهم ارتقاء علمی صنعت بیمه را بر عهده دارد و در راستای تحقق این مهم با به کارگیری همه ظرفیتهای خود در کنار دانشگاه علامهطباطبائی خواهد بود و امیدواریم که این همکاریها منشا اثرات ارزشمند در پیشبرد اهداف دو مجموعه باشد.
دکتر داود حسینپور، معاون پژوهشی دانشگاه علامهطباطبائی در ادامه نشست ضمن قدردانی از پژوهشکده بیمه برای برنامهریزی این نشست به ارتباطات بینالمللی این دانشگاه و فعالیت تخصصی و مستمر موسسه آموزش عالی بیمه اکو در حوزه بیمه اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از رسالتهای این دانشگاه برقراری ارتباط با جامعه و صنعت است که در دوره جدید مدیریتی به صورت عملیاتی دنبال شده است.
وی افزود وجه عملیاتی در تفاهمنامههایی که با سایر مراکز منعقد میشود نیز به طور ویژه مد نظر قرار دارد و امیدواریم که تفاهمنامه با پژوهشکده بیمه نیز در راستای حل مسائل کشور به مرحله اجرا درآید.
همچنین دکتر علی آدمی، معاون آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی نیز تصریح کرد: در این معاونت مرکز آموزشهای آزاد تخصصی فعال است و مباحث توانمندسازی و آموزش در حوزه بیمه را با همکاری پژوهشکده بیمه میتوان توسعه داد.
وی با اشاره به وجوه اشتراک بین دانشگاه علامهطباطبائی و پژوهشکده بیمه، اعلام کرد: آزمایشگاه علوم مالی دانشکده مدیریت و حسابداری، مرکز نوآوری، پارک علم و فناوری، مراکز رشد و مراکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در کنار مرکز نوآوری و آزمایشگاه ریسک پژوهشکده میتوانند منشا خدمات مفید برای صنعت بیمه به ویژه در حوزه آموزش باشند.
همکاری و مشارکت در طراحی، تعریف و اجرای گزارشها، طرحهای مطالعاتی و پژوهشی؛ همکاری و مشارکت در تشکیل هستههای کارشناسی، گروههای تخصصی مشاوره علمی و صنعتی، گروههای تبادل اطلاعات و تجربیات؛ همکاری و مشارکت در طراحی و اجرای دورههای آموزشی، حرفهای و تخصصی مشترک اعم از داخلی و بینالمللی؛ همکاری و مشارکت در زمینه انتشار کتب، مقالات، نشریات و ویژهنامههای علمی؛ حمایت مادی/ معنوی، هدایت، همکاری و مشارکت در پایاننامههای دانشجویی کارشناسیارشد و رسالههای دکتری؛ فراهم کردن زمینه بهرهبرداری متقابل پتانسیلهای پژوهشی، آموزشی، ترویجی، مطالعاتی، اجرایی، فنی و تخصصی؛ معرفی مدرسان و اعضای هیئت علمی واجد شرایط برای تدریس دروس مورد نیاز؛ همکاری در اجرای فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در صنعت بیمه و تکافل و همکاری و مشارکت در دورههای کارآموزی و کارورزی برخی از محورهای همکاری در این تفاهمنامه است.
همکاری و مشارکت در طراحی و برگزاری همه رویدادهای علمی نظیر همایشها، کنفرانس، سمینار، پنل، سخنرانی، نشستهای علمی اعم از دورهای و ...، نمایشگاههای تخصصی، جشنوارهها و دیگر فعالیتهای علمی مورد توافق دو طرف در سطح ملی و بینالمللی نیز در این تفاهمنامه مورد توجه قرار گرفته است.
این تفاهمنامه از تاریخ امضا به مدت پنج سال دارای اعتبار است و در صورت توافق دو طرف، قابل تمدید خواهد بود.
نظر شما :