دانشگاه علامه طباطبائی "دستگاه برتر در زمینه پاسخگویی مالی" شد

۰۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۴۹۰ اداری سازمانی
تعداد بازدید:۵۸۳۴
دانشگاه‌های علامه طباطبائی و الزهرا (س) در کنار ۵ نهاد و دستگاه اجرایی کشور به عنوان دستگاه‌های برگزیده در اجرای حسابداری تعهدی و پاسخگویی مالی انتخاب شدند.
دانشگاه علامه طباطبائی "دستگاه برتر در زمینه پاسخگویی مالی" شد

در نخستین دوره اعطای" نشان تندیس ملی پاسخگویی مالی دستگاه های اجرایی کشور" که ۲۲ دیماه در محل مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، دانشگاه علامه طباطبائی از بین ۲ هزار موسسه و نهاد عمومی ارزیابی شده در زمینه تحقق حسابداری تعهدی به عنوان دستگاه برگزیده معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آئین اختتامیه سومین همایش استانداردهای حسابداری بخش عمومی- تجربیات گذشته، مسیر پیش رو ۲۲ دیماه جاری در محل مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. در این آئین که با حضور دکتر اکرمی معاون نظارت مالی و خزانه دار کل کشور و مسئولان و مدیران منابع انسانی و مالی دستگاه ها و نهادهای عمومی کشور برگزار گردید، ۷ دستگاه و نهاد اجرایی که در زمینه تحقق شفافیت و انضباط مالی با پیاده سازی و اجرای استانداردهای بخش عمومی برگزیده شده بودند، معرفی شدند.

دانشگاه علامه طباطبائی؛ وزارت امور اقتصادی و دارایی؛ وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی،؛ دانشگاه الزهرا؛ دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان؛ دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان امور مالیاتی کشور ۷ موسسه و نهاد کشور بودند که در این ارزیابی به عنوان برگزیده معرفی شدند و عملکرد آنان مورد تقدیر قرار گرفت.

لازم به ذکر است این ارزیابی از کلیه دستگاه های اجرایی و نهادهای عمومی که صورت های مالی سال ۱۳۹۴ آنها بر اساس نظام حسابداری بخش عمومی بر مبنای تعهدی انجام شده بود، صورت گرفت. در این مراسم از تلاش و کوشش دکتر محمدرضا ویژه معاون توسعه و منابع دانشگاه و حسن آباقری مدیر امور مالی دانشگاه تقدیر شد و تندیس و نشان ویژه ای به آنان اهدا شد و از تلاش های مجموعه دانشگاه در تحقق این دستاورد قدردانی به عمل آمد.  

حسن آباقری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: با توجه به تغییر نظام مالی کشور از مبنای نقدی به تعهدی کامل از سال ۱۳۹۴ و الزام کلیه دستگاه های اجرایی مبنی بر ارائه صورت های مالی این سال بر این مبنا و اقدام امور مالی دانشگاه در راستای تحقق آن و ارسال مستندات به مراجع مربوط خوشبختانه در ارزیابی توسط کمیته تخصصی متشکل از نمایندگان وزارت امور اقتصاد و دارایی و سازمان حسابرسی کل کشور، دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان نهاد برتر انتخاب شد.

مدیر امور مالی دانشگاه از تلاش ها و خدمات کلیه همکاران حوزه مالی دانشگاه و همکاری مدیریت های دانشگاه در تحقق این افتخار تقدیر کرد.

معاون وزارت علوم: حضور دو دانشگاه کشور در اجرای حسابداری تعهدی باعث افتخار است

دکتر محمد حسین امید معاون اداری،مالی و مدیریت منابع وزارت علوم حضور دو دانشگاه وابسته به وزارت علوم در میان هفت دستگاه برتر از نظر اجرای حسابداری تعهدی و پاسخگویی مالی را باعث افتخار دانست. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی وزارت علوم؛ دکتر امید با اشاره به تاریخچه اجرای حسابداری تعهدی گفت: اجرای حسابداری تعهدی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و پارک های علم و فناوردی در سال ۱۳۹۴ در دستور کار وزارت علوم قرار گرفت و تمامی موسسات تحت پوشش این وزارت موظف به تغییر سیستم مالی به حسابداری تعهد شدند.

معاون اداری، مالی ومدیریت منابع وزارت علوم گام بعدی را استقرار سامانه های الکترونیک برای اصلاح فرآیندها، افزایش سرعت عملیات مالی، بالا بردن دقت، شفاف سازی و فراهم آوردن شرایط لازم برای گزارش گیری و مدیریت منابع توسط مدیران اعلام کرد.

لازم به ذکر است در نخستین دوره اعطای" نشان تندیس ملی پاسخگویی مالی دستگاه های اجرایی کشور" که ۲۲ دیماه در محل مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، دانشگاه علامه طباطبائی از بین ۲ هزار موسسه و نهاد عمومی ارزیابی شده در زمینه تحقق حسابداری تعهدی به عنوان دستگاه برگزیده معرفی شد. این ارزیابی از کلیه دستگاه های اجرایی و نهادهای عمومی که صورت های مالی سال ۱۳۹۴ آنها بر اساس نظام حسابداری بخش عمومی بر مبنای تعهدی انجام شده بود، صورت گرفت.

دانشگاه علامه طباطبائی؛ وزارت امور اقتصادی و دارایی؛ وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی؛ دانشگاه الزهرا؛ دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان؛ دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان امور مالیاتی کشور ۷ موسسه و نهاد کشور بودند که در این ارزیابی به عنوان برگزیده معرفی شدند و عملکرد آنان مورد تقدیر قرار گرفت.


نظر شما :