رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از بیست‌وچهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران بازدید کرد

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۰:۲۷ کد : ۲۴۷۰۶ خبر روز
در چهارمین روز از برگزاری نمایشگاه رسانه‌های ایران، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از این نمایشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی، دکتر معتمدی از غرفۀ رسانه و ارتباطات دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی بازدید و با جمعی از دانشجویان دانشگاه گفت‌وگو کرد.
بر اساس این گزارش، بازدید از غرفۀ خبرگزاری‌های فارس، ایرنا، آنا و گفت‌وگو با اصحاب رسانه از دیگر برنامه‌های رئیس دانشگاه در این نمایشگاه بوده است.
گفتنی است، نمایشگاه رسانه‌های ایران از یک‌شنبه، ۲۹ بهمن ماه آغاز شده و تا پنج‌شنبه 3 اسفند ماه در مصلی امام خمینی(ره) برپاست.