با هدف بررسی فرآیند چاپ و نشر آثار دانشگاه علامه‌طباطبائی انجام شد؛

بازدید مدیر نظارت و ارزیابی از چاپخانه دانشگاه

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۷ کد : ۲۴۶۰۰ خبر روز
مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه علامه‌طباطبائی با هدف بررسی فرآیند چاپ و نشر آثار، از چاپخانه این دانشگاه بازدید کرد.
بازدید مدیر نظارت و ارزیابی از چاپخانه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، دکتر کامران شیوندی، مدیر مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه علامه‌طباطبائی به همراه دکتر محمد شرفی، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه با هدف بررسی فرآیند چاپ و نشر آثار دانشگاه و تبادل نظر در خصوص بهبود فعالیت‌های مرکز چاپ و انتشارات، از چاپخانه دانشگاه بازدید کردند.
در این بازدید 3 ساعته، دکتر شیوندی ضمن دیدار و گفت‌وگو با کارکنان چاپخانه و آشنایی با روند تولید آثار دانشگاه، از بخش‌های مختلف چاپ و نشر از قبیل افست، دیجیتال، صحافی و انبار کتاب دیدن کرد.
مدیر نظارت، ارزیابی و تضیمن کیفیت دانشگاه با بیان ضرورت همکاری، تعامل و انجام امور و وظایف مبتنی بر فرهنگ اخلاق‌مداری و وجدان کاری بر به روزرسانی شرح وظایف و گزارش مستمر فعالیت‌های چاپخانه تاکید کرد.
گفتنی است چاپخانه دانشگاه علامه‌طباطبائی در سه سوله صنعتی به مساحت 6 هزار مترمربع در بخش شمالی شهرستان کرج واقع در رجایی‌شهر، بلوار دانشگاه به فعالیت در حوزه چاپ و تولید آثار مکتوب دانشگاه مشغول است.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی چاپخانه دانشگاه نظارت و ارزیابی کامران شیوندی