همزمان با سومین روز از دهه فجر انجام شد؛

تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی با آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی

۱۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۲ کد : ۲۴۴۸۷ خبر روز
ظهر امروز همزمان با سومین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی ایران، دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور در مقبره مطهر شهدای دانشگاه با آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی با آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی، ظهر امروز، 14 بهمن ماه 1402، همزمان با سومین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، آیین تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی با آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام صادق اکبری اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌، معاونان، روسای دانشکده‌ها، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.
در این مراسم دانشگاهیان علامه‌طباطبائی ضمن غبارروبی و عطرافشانی مقبره و مزار شهدای پردیس مرکزی، با اهدای گل به مقام والای این شهدا، ادای احترام کردند. همچنین با قرائت فاتحه یاد و خاطره ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های شهدای انقلاب اسلامی، رزمندگان 8 سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم را گرامی داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی تجدید میثاق دهه فجر آرمان های شهدا