حضور رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۹ کد : ۲۴۴۲۵ خبر روز
اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور، با حضور رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی و به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور، با حضور محمدعلی زلفی‌گل‌‌‌، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، عباس علی آبادی، وزیر صنعت، معدن تجارت، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از مسئولان، معاونان و مدیران کشوری به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
بر اساس این گزارش، مباحث مختلف حوزه آموزش عالی در پنل‌های تخصصی مورد بحث و تبادل نظر مدیران و روسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و فناوری کشور قرار گرفت.
دکتر معتمدی در این اجلاس ضمن ارائه بخشی از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه علامه‌طباطبائی در راستای اولویت‌های  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش تاکید کرد.
گفتنی است این اجلاس با محوریت نظام ارتقاء بهره‌وری در آموزش عالی (ناب)، روزهای 4 تا 6 بهمن‌ماه 1402 برگزار شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی اجلاس روسای دانشگاه ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه