حضور رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در جمع معتکفان این دانشگاه

۰۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۳ کد : ۲۴۳۹۷ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در جمع معتکفان این دانشگاه در مسجد امام علی(ع) حضور یافت.
حضور رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در جمع معتکفان این دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در آخرین روز از ایام اعتکاف به همراه حجت‌الاسلام صادق اکبری اقدم، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونان، با حضور در جمع دانشجویان و استادان معتکف مسجد دانشگاه، در فضای صمیمانه با آن‌ها دیدار و گفت‌وگو کرد.
دکتر معتمدی در این آیین با قدردانی از همه کسانی که در برنامه‌ریزی، اجرا و پشتیبانی این مراسم معنوی حضور داشتند، گفت: امیدوارم که روز به روز شاهد بیشتر شدن این مراسم‌های معنوی باشیم. باید تلاش کنیم این ذخیره معنوی که کسب کردیم توشه راه ما باشد و از آن برای ارتقا دانشگاه نیز استفاده کنیم.
وی عنوان کرد: امیدوارم که ندای الله اکبر و لا إله إلا الله در همه جهان منتشر شود و بتواند به گسترش هر چه بیشتر دین اسلام کمک کند و سبب رهایی همه مظلومان شود.
در آیین اعتکاف امسال در مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه‌طباطبائی، 680 نفر از دانشجویان، استادان و کارمندان این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر و عموم مردم حضور داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی مراسم اعتکاف عبدالله معتمدی مسجد امام علی (ع)