گزارش تصویری؛

برگزاری آیین معنوی اعتکاف در دانشگاه علامه‌طباطبائی

۰۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۶ کد : ۲۴۳۹۴ خبر روز
آیین معنوی اعتکاف با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه علامه‌طباطبائی و عموم مردم در مسجد امام علی(ع) این دانشگاه در حال برگزاری است.
برگزاری آیین معنوی اعتکاف در دانشگاه علامه‌طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، آیین معنوی اعتکاف دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی با عنوان «باب الوصال7» و با شعار «نعم النصیر: چه نیکو یاوری»، به همت هیئت اصحاب عاشورایی با حضور دانشجویان، استادان و عموم مردم در مسجد امام علی(ع) این دانشگاه در حال برگزاری است.
بر اساس برنامه هر ساله از 13 تا 15 ماه رجب، دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی به ویژه دانشجویان در مراسم معنوی و نورانی اعتکاف حاضر می‌شوند. مراسم امسال نیز از 5 بهمن ماه 1402، همزمان با میلاد با سعادت امام علی(ع) آغاز و تا امروز 7 بهمن ماه ادامه دارد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی آیین اعتکاف نعم النصیر باب الوصال 7 هیئت عاشورایی مسجد امام علی(ع)