گزارش تصویری؛

سومین بازدید دانش‌آموزی از پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی

۰۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۹ کد : ۲۴۳۸۰ خبر روز
جمعی از دانش‌آموزان نخبه دبیرستان «فرهنگ»، امروز ۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ از پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی بازدیدکردند.
سومین بازدید دانش‌آموزی از پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی

به گزارش روابط‌عمومی، باشگاه دانش‌آموزشی شهید قائمی دانشگاه علامه‌طباطبائی امروز 4 بهمن ماه 1402 میزبان جمعی از دانش‌آموزان نخبه دبیرستان فرهنگ تهران بود.
هدف از این بازدید آشنایی با امکانات آموزشی و پژوهشی و ظرفیت‌های دانشگاه و ایجاد انگیزه برای ادامه تحصیل در سطوح دانشگاهی و انتخاب دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان یکی از اولویت‌های تحصیل بود.
در این بازدید دانش آموزان با حضور در پردیس مرکزی دانشگاه از کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، آزمایشگاه علوم روان‌شناختی، موزه و دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، مرکز رشد و نوآوری بازدید کردند و با قابلیت ها، ظرفیت‌ها و رشته‌های علوم انسانی در مقطع کارشناسی دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی کشور آشنا شدند.
گفتنی است باشگاه دانش آموزی دانشگاه علامه‌طباطبائی به منظور معرفی و آشنایی دانش‌آموزان مدارس نمونه علوم انسانی کشور با قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و رشته‌های علوم انسانی در مقطع کارشناسی، 7 آذرماه 1402 به همت معاون آموزشی راه‌اندازی شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی باشگاه دانش آموزی بازدید دانش آموزی علوم انسانی شهید قائمی معاونت آموزشی