سومین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

۲۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۰ کد : ۲۴۲۶۳ خبر روز
سومین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی، به همت روابط عمومی این دانشگاه منتشر شد.
سومین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی، سومین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی به منظور انتشار خبرهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و برگزاری برنامه‌ها و همایش‌ها به مناسب‌های مختلف در آذرماه 1402، به همت روابط عمومی دانشگاه در 44 صفحه منتشر شد.
در  این شماره بازدید هیئت رئیسه دانشگاه از خوابگاه‌های دانشجویی، تجلیل از خانواده شهید، استقبال از فارسی‌آموزان، نشست گسترش همکاری‌های بین‌المللی با کشورهای ایبرو آمریکایی، افتتاح نخستین آزمایشگاه مالی کشور، معرفی برگزیدگان جشنواره‌های حرکت و رویش، آغاز به کار سامانه مشاوره مجازی کلینیک حقوقی، گزارش اجرای برنامه راهبردی، راه‌اندازی باشگاه دانش‌آموزی، بهره‌برداری از ایستگاه فشار قوی گاز پردیس شماره 2، مسابقات شبیه‌سازی، راه‌اندازی رشته اقتصاد بیمه، معرفی کتاب و ... برای اطلاع علاقه‌مندان آمده است.
خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی با هدف انتشار خبرهای واحدهای مختلف دانشگاه، به صورت ماهنامه منتشر می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی روابط عمومی خبرنامه شماره3 ماهنامه