اطلاعیه تکمیل پرسشنامۀ ارزشیابی آموزشی استادان

۱۸ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۵ کد : ۲۴۲۱۱ اطلاعیه ها
بر اساس اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی، دانشجویان باید از ۲۲ تا ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۲، نسبت به تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی آموزشی استادان، اقدام کنند.
اطلاعیه تکمیل پرسشنامۀ ارزشیابی آموزشی استادان

اطلاعیه تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی آموزشی استادان صادر شده و با توجه به ضرورت و اهمیت تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی آموزشی استادان، لازم است دانشجویان از تاریخ 22 تا 30 دی‌ماه 1402 با مراجعه به سیستم آموزشی دانشگاه (گلستان)، نسبت به تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی اعضای هیئت علمی و مدرسان مدعو توسط دانشجویان در پایان نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1402 اقدام و پس از تکمیل فرم‌های مشخص شده، قبل از آغاز امتحان نسبت به دریافت برنامۀ امتحانی پایان‌ترم دانشجویان (گزارش 428) اقدام کنند.
بدیهی است دریافت این برنامه (گزارش 428) منوط به تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی است.
با هماهنگی‌های به‌عمل آمده با ادارۀ خدمات الکترونیک دانشگاه، پرسش‌نامه‌های مشخص شده از طریق سامانۀ آموزشی گلستان از تاریخ 22 تا 30 دی‌ماه 1402، در دسترس دانشجویان قرار می‌گیرد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی اطلاعیه ارزشیابی استادان