گزارش تصویری؛

بازدید رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از غرفه‌های «پاتوق روان»

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۰ کد : ۲۳۷۲۸ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی به همراه معاون دانشجویی و جمعی از مدیران از غرفه‌های «پاتوق روان» بازدید کردند.
بازدید رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از غرفه‌های «پاتوق روان»

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با همراهی دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و جمعی از مدیران دانشگاه، از غرفه‌های «پاتوق روان» که مناسبت روز دانشجو و به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی در محوطه دانشگاه برپا شده است، بازدید کردند.
این غرفه‌ها، فعالیت‌های مرکز مشاوره و سبک زندگی مانند «مهارت‎های زندگی دانشجویی»، «طرح پات»، «طرح حمایت روانی اجتماعی»، «طرح نشاط کارکنان»، «مرکز مشاوره عموم»، «خدمات مددکاری، روانپزشکی و روان‌درمانی» و «کانون همیاران سلامت روان» را در قالب بازی‌های روان‌شناختی به دانشجویان معرفی می‌کنند.‌
دانشجویان می‌توانند تا روز چهارشنبه، 15 آذرماه 1402، در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی از این غرفه‌ها بازدید کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی عبدالله معتمدی پاتوق روان مرکز مشاوره و سبک زندگی روز دانشجو