مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه‌طباطبائی به استقبال روز دانشجو رفت

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۹:۴۵ کد : ۲۳۷۱۴ خبر روز
مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه‌طباطبائی به استقبال روز دانشجو رفت

به گزارش روابط عمومی، مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه‌طباطبائی با برپایی مجموعه غرفه‌هایی با نام «پاتوق روان» و طراحی فعالیت‌ها و بازی‌های روان‌شناختی به استقبال روز دانشجو رفت.
این مرکز در روزهای منتهی به روز دانشجو در حیاط دانشگاه علامه طباطبائی، غرفه‌هایی بر پا کرده است تا فعالیت‌های مرکز مشاوره را در قالب بازی‌های روان‌شناختی معرفی کند.
داتنشجویان می‌توانند روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، 14 و 15 آذرماه 1402، در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی از این غرفه‌ها بازدید کنند.
گفتنی است «مهارت‎های زندگی دانشجویی»، «طرح پات»، «طرح حمایت روانی اجتماعی»، «طرح نشاط کارکنان»، «مرکز مشاوره عموم»، «خدمات مددکاری، روانپزشکی و روان‌درمانی» و «کانون همیاران سلامت روان» برخی از فعالیت‌هایی است که در مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه‌طباطبائی انجام می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی روز دانشجو مرکز مشاوره و سبک زندگی پاتوق روان