به مناسبت روز کتابدار؛

کتابداران برتر دانشگاه علامه‌طباطبائی معرفی و تقدیر شدند

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۲ کد : ۲۳۵۶۵ خبر روز
آیین نکوداشت روز کتابدار و تقدیر از کتابداران برتر کتابخانه‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی، در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برگزار شد.
کتابداران برتر دانشگاه علامه‌طباطبائی معرفی و تقدیر شدند

به گزارش روابط عمومی، آیین نکوداشت روز کتابدار و تقدیر از کتابداران برتر کتابخانه‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دکتر داود حسین‌پور، معاون پژوهشی، دکتر سیدمهدی طاهری، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه و جمعی از کتابداران دانشگاه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر حسین‌پور در این آیین ضمن گرامیداشت روز کتابدار و قدردانی از کتابداران دانشگاه، گفت: شما در کنار نویسندگان و اهل قلم کمک می‌کنید تا آثار به دست خواننده برسد و خوانندگان با خواندن کتاب، قوت فکری پیدا کنند.
وی تاکید کرد: شما کتابداران نقش مهمی در اختیار دارید و به تقویت فکری جامعه کمک می‌کنید و این بسیار ارزشمند است، چراکه رشد و پیشرفت جامعه مدیون فکر جامعه و کاهش خطاها حاصل کتاب خواندن و مطالعه است.
معاون پژوهشی دانشگاه علامه‌طباطبائی با بیان اینکه وظیفه ما این است که راه‌هایی را پیدا کنیم تا کتاب به دست طالب آن برسد، افزود: اگر بخواهیم نقش خود را به خوبی ایفا کنیم باید نوآوری داشته باشیم و فکر نکنیم که کتابداری یک کار روتین و تکراری است. امروزه یکی از ویژگی‌های انسان موفق این است که خلاق و نوآور باشد. بنابراین باید فکر کنیم که چه کار جدید و خدمات نوینی در حوزه کتابداری می‌توانیم انجام دهیم.
دکتر حسین پور در ادامه با تاکید بر اینکه یکی از ویژگی‌های خدمات موفق،‌ در دسترس بودن آن است، گفت: اگر بهترین خدمات را عرضه کنیم ولی این خدمات در دسترس خدمات‌گیرنده نباشد، ارزش خود را از دست می‌دهد. در دسترس بودن خدمات، به نوآوری ربط دارد؛ یعنی باید فکر کنیم که چه خدمات نوینی را با استفاده از بستر فناوری در دسترس مخاطب قرار دهیم.
در پایان این آیین با اهدای لوح و هدیه از کتابداران برتر کتابخانه‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی قدردانی شد.

اسامی کتابداران برتر دانشگاه علامه طباطبائی سال 1402:
-    اصغر دولت آبادی، کتابدار برتر کتابخانه دانشکده مدیریت و حسابداری
-    قادر شکری، کتابدار برتر کتابخانه دانشکده حقوق و علوم سیاسی
-    افسانه سلطان محمدی، کتابدار برتر کتابخانه دانشکده آمار، ریاضی و رایانه
-    مژگان خطیری، کتابدار برتر کتابخانه دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
-    مینا برومند، کتابدار برتر کتابخانه دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی
-    ملیحه قربانیان، کتابدار برتر کتابخانه دانشکده اقتصاد
-    طمینه سیدی، کتابدار برتر کتابخانه موسسه آموزش عالی بیمه اکو
-    اسمعیل صفری، کتابدار برتر کتابخانه دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی
-    نبی غلامی، کتابدار برتر کتابخانه دانشکده علوم ارتباطات
-    معصومه یعقوبی‌راد، کتابدار برتر کتابخانه دانشکده علوم اجتماعی
-    منیره قاسمی، کتابدار برتر کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد