۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۳۳۸۴ اطلاعیه ها
فراخوان «ارسال پیشنهاد جهت برگزاری بوت کمپ تخصصی اشتغال‌پذیری برای دانشجویان و دانش‌آموختگان حوزه علوم انسانی و اجتماعی» به همت مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علامه‌طباطبائی با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری منتشر شد.

فراخوان «ارسال پیشنهاد جهت برگزاری بوت کمپ تخصصی اشتغال‌پذیری برای دانشجویان و دانش‌آموختگان حوزه علوم انسانی و اجتماعی» با هدف حمایت از ایفای نقش موثر دانشگاه علامه‌طباطبائی به منظور دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه فناوری‌های راهبردی و اقتصاد دانش‌بنیان، به همت مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علامه‌طباطبائی با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری منتشر شد.

محورهای ارسال پیشنهاد:
-    تحول دیجیتال و علوم انسانی
-    فناوری‌های مالی
-    حکمرانی
-    سالمندی، افزایش و توازن جمعیت
-    زبان‌شناسی و توسعه زبان فارسی
-    حسابداری هوشمند
-    مهارت‌های عمومی اشتغال‌پذیری
-    مهارت‌های لازم جهت راه‌اندازی کسب و کار
-    علم داده و هوش مصنوعی

مخاطب هدف:
-    اعضای هیئت علمی
-    شرکت های دانش بنیان
-    واحدهای فناور و نوآور

مهلت ارسال درخواست: 30 آبان ماه 1402

کسب اطلاعات بیشتر:
شماره تلفن‌های: 02148392651
وب‌سایت: karafarini.atu.ac.ir

گفتنی است طرح‌های پیشنهادی در صورت تایید در کمیته ارزیابی، از حمایت مالی دانشگاه برخوردار می‌شوند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی مرکز کارآفرینی و نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری فراخوان بوت کمپ تخصصی