با امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه علامه‌طباطبائی و اداره کل راه و شهرسازی استان البرز؛

هزار و دویست نفر از کارکنان علمی و اداری دانشگاه علامه‌طباطبائی صاحب مسکن می‌شوند

۱۹ آبان ۱۴۰۲ | ۲۱:۴۱ کد : ۲۳۳۷۲ خبر روز
دانشگاه علامه‌طباطبائی و اداره کل راه و شهرسازی استان البرز با هدف ساخت مسکن برای کارکنان علمی و اداری این دانشگاه، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عباسعلی وفایی، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه‌طباطبائی و دکتر رضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز در یک نشست مشترک، تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه با هدف ساخت مسکن کارکنان علمی و اداری دانشگاه علامه‌طباطبائی امضا کردند.
بر اساس این تفاهم‌نامه و با پیگیری دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، اراضی آموزشی مورد نظر دانشگاه در استان‌ البرز با هدف ساخت 1200 مسکن برای کارکنان علمی و اداری دانشگاه علامه‌طباطبائی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
مراحل الحاق و تغییر کاربری اراضی و صدور مجوزهای مورد نیاز توسط اداره کل راه و شهرسازی استان البرز پیگیری می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی تفاهم نامه معاونت توسعه عباسعلی وفایی اداره کل راه و شهرسازی ساخت مسکن