دکتر مهرعلی لطفی قادیکلائی آسمانی شد

۱۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۸ کد : ۲۳۲۸۳ خبر روز
دکتر مهرعلی لطفی قادیکلائی عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه‌طباطبائی، دعوت حق را لبیک گفت.
دکتر مهرعلی لطفی قادیکلائی آسمانی شد

به گزارش روابط عمومی، دکتر مهرعلی لطفی قادیکلائی عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه‌طباطبائی، از جانبازان هشت سال دفاع مقدس، غروب پنج‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۲ دعوت حق را لبیک گفت.
دکتر لطفی در سال ۱۳۴۶ در استان مازندران شهرستان قائمشهر دیده به جهان گشود. در سال ۱۳۶۵ وارد حوزه علمیه شد و از محضر استادانی همچون جوادی آملی و صالحی مازندرانی کسب فیض کرد و به مدت ۹ سال در درس خارج حوزه شرکت کرد.
خانواده بزرگ دانشگاه علامه‌طباطبائی ضمن ابراز تأسف عمیق از درگذشت این استاد گرانقدر، فقدان اندوهناک این دانشور حوزه الهیات و معارف اسلامی را به خانواده سوگوار، دانشجویان، استادان و همکاران ایشان تسلیت گفته، رحمت و غفران واسعه الهی را برای آن دانش‌پژوه فرهیخته و اجر و شکیبایی برای بازماندگان از خداوند منان مسئلت می‌کند.

مراسم تشییع پیکر نام‌برده، در روز شنبه ۱۳ آبان ساعت ۹:۳۰ صبح، در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.