با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

دو عضو هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی در جمع اعضای هیئت علمی سی‌ویکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتند

۱۱ آبان ۱۴۰۲ | ۲۲:۲۵ کد : ۲۳۲۸۰ خبر روز
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی جداگانه، اعضای هیئت علمی سی‌ویکمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران را منصوب کرد.

به گزارش روابط‌عمومی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی جداگانه، دکتر «عباسعلی وفایی»، معاون توسعه و مدیریت منابع و عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و دکتر «محمدباقر خرمشاد»، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه را به عنوان اعضای هیئت علمی سی‌ویکمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
«اسماعیل حسن‌زاده»، «محمدرضا دهشیری»، «علی رمضانی»، «علی‌اکبر ضیائی»، «هادی عظیمی» و «محمد اللهیاری فومنی»، دیگر اعضای هیئت علمی سی‌ویکمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران هستند که توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شدند.

در متن این احکام آمده است:
«نظر به پیشینه ارزشمند جناب‌عالی در حوزه تحقیق و پژوهش و شایستگی علمی و فرهنگی، به موجب این حکم به مدت یک سال به عنوان "عضو هیئت علمی سی‌ویکمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران" منصوب می‌شوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال و هم‌اندیشی و همکاری با استادان و پژوهشگران متعهد و متخصص کشور، این جایزه در توسعه و تقویت دیپلماسی فرهنگی و گسترش مطالعات اسلام‌شناسی و ایران‌شناسی نقش‌آفرین باشد».

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی جایزه جهانی کتاب سال وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعضای هیئت علمی جایزه جهانی کتاب