اعلام مواد ارزیابی جامع نیم‌سال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۳۱۶۹ اطلاعیه ها
معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای مواد ارزیابی جامع نیم‌سال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، برای دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در آزمون را اعلام کرد.
اعلام مواد ارزیابی جامع نیم‌سال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای زمان برگزاری و مواد ارزیابی جامع نیم‌سال نخست سال تحصیلی 1403-1402، برای دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در آزمون را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است: ارزیابی جامع نیمسال نخست سال تحصیلی 1403-1402 در تاریخ های 20 و 23 دی‌ماه 1402 برگزار می‌شود.
بر این اساس دانشجویانی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که واحد آزمون جامع را در نیم‌سال نخست سال تحصیلی 1403-1402 اخذ کرده، تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند و میانگین کل نمرات آنها 16 یا بالاتر باشد. همچنین ارائه کفایت بسندگی زبان خارجی برای شرکت در این آزمون الزامی است در غیر این‌ صورت شرکت در آزمون مذکور امکان‌پذیر نیست و یک نوبت لحاظ خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی مواد آزمون جامع معاونت آموزشی