با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

محمدباقر خرمشاد، دبیر علمی سی‌‌ و یکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۴۱ کد : ۲۳۱۳۱ خبر روز
دکتر محمدباقر خرمشاد، استاد تمام علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی با حکمی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به عنوان «دبیر علمی سی‌‌ و یکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حکمی، دکتر محمدباقر خرمشاد، استاد تمام علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی را به عنوان «دبیر علمی سی‌‌ و یکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران» منصوب کرد.

در متن حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است:

جناب آقای دکتر محمدباقر خرمشاد
«نظر به مراتب ارزشمند علمی و تخصص و تجربه گران‌‌بهای جناب‌عالی در حوزه پژوهش و فرهنگ، به موجب این حکم به‌عنوان "دبیر علمی سی‌‌ و یکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران" منصوب می‌شوید. امیدوارم با استعانت از خداوند متعال و هم‌اندیشی با استادان و صاحب‌نظران، این جایزه ارزشمند جهانی که سهم مهمی در پویایی و توسعه دیپلماسی فرهنگی دارد، بیش از گذشته در رشد و گسترش پژوهش‌ها و مطالعات اسلام‌شناسی و ایران‌شناسی جهان نقش‌آفرین باشد».

دکتر محمدباقر خرمشاد، استاد تمام علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی و عضو شورای تخصصی تحول و ارتقای علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی است. دبیری سی‌امین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، معاونت پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی، مدیریت دفتر مطالعات سیاسی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاون آموزش و پژوهش وزارت امور خارجه، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دبیری جشنواره بین‌المللی فارابی از جمله فعالیت‌های اجرایی وی محسوب می‌شود.

سی و یکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به همت دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های ارزشمند در دو حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی در سه بخش تالیف، ترجمه و تصحیح، در بهمن‌ماه 1402 برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی محمدباقر خرمشاد دبیر علمی جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران