تجمع اعتراضی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود

۲۸ مهر ۱۴۰۲ | ۲۳:۰۸ کد : ۲۳۱۰۳ خبر روز
تجمع دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، تجمع دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی‌گناه فلسطین برگزار می‌شود.
این تجمع، فردا شنبه 29 مهرماه 1402 در جوار مقبره مطهر و نورانی شهدا در پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی همزمان با اقامه نماز ظهر و عصر و همراه با سخنرانی در محکومیت حملات ددمنشانه رژیم تروریستی و جعلی صهیونیستی به فلسطین اشغالی و نوار غزه، برگزار می‌شود.
از همه استادان، دانشجویان و کارکنان متدین و انقلابی دانشگاه علامه‌طباطبائی دعوت می‌شود با حضور یکپارچه در این تجمع بزرگ، خشم و انزجار خود را از این اقدامات رذیلانه، ابراز و حمایت خود از مردم بی‌دفاع فلسطین را اعلام کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی تجمع اعتراضی اعتراض دانشگاهیان