دفتر مشاوره و سبک زندگی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامهطباطبائی افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی، دفتر مشاوره و سبک زندگی دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه علامهطباطبائی با حضور دکتر محسن حبیبی، سرپرست دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، دکتر مهدی وجدانیهمت، مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی و جمعی از کارکنان و دانشجویان این دانشکده راهاندازی شد.
دکتر وجدانی همت گفت: با توجه به تعداد بالای دانشجویان و موقعیت دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی، ضرورت وجود یک دفتر برای ارائه خدمات مشاوره و مددکاری وجود داشت تا لازم نباشد که دانشجویان برای مسائل خود به پردیس مرکزی دانشگاه مراجعه کنند.
وی با قدردانی از همکاریهای ریاست دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی، افزود: ویژگی برجسته دفتر مشاوره و سبک زندگی این دانشکده استقرار در فضای دانشکده و در دسترس بودن آن برای همه دانشجویان و کارکنان است. با راهاندازی این اتاق در محل تردد دانشجویان، به طور قطع خدمات مرکز مشاوره و سبک زندگی در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی بیشتر میشود.
مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی ادامه داد: با توجه به ظرفیتی که این دانشکده دارد، قصد داریم موضوع مشاوره گروهی را به صورت جدیتر دنبال کنیم. همچنین در هر ماه یک روز از هفته را به حضور روانپزشک اختصاص میدهیم تا دانشجویان متقاضی، دسترسی راحت و مستقیم به خدمات مربوطه را داشته باشند.
وی تاکید کرد: تلاش ما این است با حمایتهای رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و زحمات همکاران مرکز مشاوره در دانشکده، این دفتر را به سمت تبدیل شدن به شعبه دوم مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامهطباطبائی پیش ببریم. امیدوارم بتوانیم با همکاری هم، علاوه بر خدمات مشاوره و سبک زندگی، سایر خدمات مددکاری، کمیسیون موارد خاص و ... را نیز در این مرکز برای دانشجویان دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی داشته باشیم.
در ادامه دکتر حبیبی نیز ضمن قدردانی از شکلگیری این دفتر برای ارائه خدمات مشاوره و مددکاری به دانشجویان، گفت: تلاش ما این است که فضای دانشکده فضایی شاداب، آرام و رو به رشد باشد و دانشجویان صرفاً در محیطی خشک و بی روح برای درس خواندن حضور نداشته باشند.
وی ضمن قدردانی از همراهی رئیس پیشین دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی با مرکز مشاوره و سبک زندگی برای راهاندازی این دفتر ادامه داد: وجود دفتر خدمات مشاوره و سبک زندگی در بین دانشجویان میتواند ما را برای رسیدن به اهداف عالیه فرهنگی و معنوی کمک کند و امیدوارم = ما را در این مسیر به عنوان همیار و همدل کنار خود ببینید.
سرپرست دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی تاکید کرد: هر اندازه سرمایهگذاری روی چنین ظرفیتهایی انجام دهیم، به رشد و تعالی سرمایه اجتماعی دانشجویان منجر خواهد شد. همچنین، خدمات مشاوره و سبک زندگی برای دانشجویان التیامبخش خواهد بود.
وی در پایان افزود: امیدوارم در آینده نزدیک، بتوانیم یک برنامه جدی برای ترمیم سرمایه اجتماعی دانشجویان دانشکده داشته باشیم.
نظر شما :