سخنرانی دانشجوی نخبه دانشگاه علامه‌طباطبائی در محضر رهبر انقلاب اسلامی

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۲۳:۲۵ کد : ۲۳۰۸۲ خبر روز
شکوفه احمدی، دانشجوی نخبه دانشگاه علامه‌طباطبائی در محضر رهبر انقلاب اسلامی، در خصوص محرومیت‌زدایی مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته کشور سخنرانی کرد.
سخنرانی دانشجوی نخبه دانشگاه علامه‌طباطبائی در محضر رهبر انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی، امروز، سه‌شنبه، 25 مهرماه 1402، حدود 1000 نفر از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور میهمان رهبر انقلاب اسلامی بودند. در این دیدار، 7 نفر از نخبگان برای سخنرانی حاضر شدند و دغدغه‌ها و موضوعاتی را با رهبر انقلاب درمیان گذاشتند.
شکوفه احمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق اقتصادی در دانشگاه علامه‌طباطبائی نخستین سخنران این دیدار بود که نزدیک به یکسال است در طرح‌های مسئله‌محور، با بنیاد ملی نخبگان همکاری دارد.
احمدی در محضر رهبر انقلاب اسلامی، در خصوص محرومیت‌زدایی مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته کشور و ارائه راه‌حل‌هایی برای این مسئله سخنرانی کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی شکوفه احمدی دیدار با رهبر انقلاب دیدار نخبگان