اطلاعیه شماره ۱ برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۵ کد : ۲۳۰۷۸ اطلاعیه ها
اداره رفاه و خدمات دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط، آیین‌نامه و شیوه برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان را برای سال ۱۴۰۲ اعلام کرد.
اطلاعیه شماره ۱ برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی

اداره رفاه و خدمات دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط، آیین‌نامه و شیوه برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان را برای انتخابات سال 1402 اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است: به منظور ضابطه‌مند کردن و نهادینه‌شدن مشارکت دانشجویان در زمینۀ برنامه‌ریزی و نظارت بر حسن اجرای امور صنفی- رفاهی دانشجویان، تعامل میان دانشجویان و مسئولان دانشگاه در جهت انعکاس دیدگاه‌های دو طرف به یکدیگر و تقویت نقش دانشجویان در توسعه فعالیت‌های صنفی- رفاهی، انتخابات شورای صنفی دانشجویان در سال 1402 بر اساس جدول زمان‌بندی شده برگزار می‌شود.
دانشجویان می‌توانند جهت اعلام داوطلبی و ثبت‌نام در انتخابات، به سایت معاونت دانشجویی دانشگاه به نشانی https://stu.atu.ac.ir مراجعه کنند.

زمان ثبت‌نام کاندیداها: 8 تا 10 آبان‌ماه 1402، از ساعت 8 الی 14
زمان برگزاری انتخابات: 24 آبان‌ماه 1402، از ساعت 9 تا 17

ارتباط با کمیته اجرایی برگزاری انتخابات: 02148393433

اطلاعیه شماره یک