گزارش تصویری؛

نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات با معاون توسعه و مدیریت منابع

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۳ کد : ۲۳۰۶۰ خبر روز
نشست هم‌‎اندیشی اعضای هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی با معاون توسعه و مدیریت منابع، با هدف بررسی مسائل آموزشی، اداری و مالی دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی، امروز، دوشنبه، 24 مهرماه 1402 با حضور دکتر عباسعلی وفایی، معاون توسعه و مدیریت منابع، در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.
در این نشست ضمن ارائه گزارشی درباره مسائل آموزشی، اداری و مالی دانشکده علوم ارتباطات، اعضای هیئت علمی دانشکده، پیشنهادها و انتقادهای خود را در خصوص موضوعات مطرح شده، بیان کردند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی دانشکده علوم ارتباطات نشست هم اندیشی معاونت توسعه و مدیریت منابع