در دانشگاه علامه‌طباطبائی انجام شد؛

اهدای گل به دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری/ گزارش تصویری

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۷ کد : ۲۳۰۲۱ خبر روز
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای گل به دانشجویان نوورد مقطع کارشناسی دانشگاه علامه‌طباطبائی، آغاز سال تحصیلی را آنها تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که برای نشست یک روزه معاونان اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و پژوهش کشور، در دانشگاه علامه‌طباطبائی حاضر شده بود، صبح امروز، 22 مهرماه 1402 با حضور در ورودی این دانشگاه، با اهدای گل به دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی این دانشگاه، آغاز سال تحصیلی 1403 - 1402 را به آن‌ها تبریک گفت.
فعالیت‌های آموزشی دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی دانشگاه علامه‌طباطبائی در نیم‌سال نخست تحصیلی جدید، از امروز به طور رسمی آغاز شد.
دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال تحصیلی جدید، میزبان حضور بیش از 14 هزار دانشجو در رشته‌های مختلف است.

کلید واژه ها: دانشجویان نوورود وزیر علوم سال تحصیلی جدید دانشگاه علامه طباطبائی