شرایط ثبت درخواست خوابگاه دانشجویان ترم ۵ کارشناسی ارشد و ترم ۹ دکتری

۱۸ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۸ کد : ۲۲۹۷۰ اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط ثبت درخواست خوابگاه دانشجویان ترم ۵ کارشناسی ارشد و ترم ۹ دکتری غیربومی را اعلام کرد.
شرایط ثبت درخواست خوابگاه دانشجویان ترم ۵ کارشناسی ارشد و ترم ۹ دکتری

اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه ثبت درخواست خوابگاه دانشجویان ترم 5 کارشناسی ارشد و ترم 9 دکتری غیربومی را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است؛ دانشجویان ترم 5 کارشناسی ارشد و ترم 9 دکتری غیربومی متقاضی خوابگاه می‌توانند از ساعت 12 امروز سه‌شنبه‌، 18 مهرماه تا ساعت 14 روز چهارشنبه، 19 مهرماه 1402 با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به نشانی https://ems.atu.ac.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.
مراجعه نکردن دانشجویان به سامانه تا تاریخ گفته شده به منزله عدم درخواست خوابگاه بوده و اداره خوابگاه‌ها در این خصوص مسئولیتی نخواهد داشت. همچنین ثبت درخواست، به منزله واگذاری خوابگاه نیست، بلکه بعد از بررسی، اسامی دانشجویان واجد شرایط اعلام می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی اداره خوابگاه ها معاونت دانشجویی ثبت درخواست خوابگاه