ثبت‌نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای دانشجویان نوورود ساکن خوابگاه‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۰ کد : ۲۲۹۵۸ اطلاعیه ها
اداره تغذیه دانشگاه علامه‌طباطبائی اطلاعیه ثبت‌نام ارزق صبحانه دانشجویی ویژه نیم‌سال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برای دانشجویان نوورود ساکن خوابگاه‌های دانشگاه را منتشر کرد.

اداره تغذیه دانشگاه علامه‌طباطبائی اطلاعیه ثبت‌نام ارزق صبحانه دانشجویی ویژه نیم‌سال اول تحصیلی 1403-1402 برای دانشجویان نوورود ساکن خوابگاه‌های دانشگاه را منتشر کرد.
بر این اساس دانشجویان می‌توانند تا ساعت 14 روز سه‌شنبه، 25 مهرماه 1402 نسبت به ثبت‌نام ارزاق در اتوماسیون تغذیه به نشانی https://food.atu.ac.ir و رزرو وعده صبحانه روز چهارشنبه 26 مهرماه 1402 اقدام کنند.
اداره تغذیه دانشگاه علامه‌طباطبائی از همه دانشجویان خوابگاهی خواست به دلیل عدم امکان تمدید مهلت ثبت‌نام، در زمان مقرر نسبت به رزرو بسته صبحانه خود اقدام کنند.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی اداره تغذیه ثبت نام ارزاق دانشجویان نوورود دانشجویان خوابگاهی