حضور رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در برنامه زنده تلویزیونی «صبح بخیر ایران»

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۴ کد : ۲۲۸۶۸ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور در برنامه زنده تلویزیونی «صبح بخیر ایران» شبکه یک سیما در خصوص عملکرد و برنامه‌های آینده این دانشگاه سخن گفت.
حضور رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در برنامه زنده تلویزیونی «صبح بخیر ایران»

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور در برنامه زنده تلویزیونی «صبح بخیر ایران» شبکه یک سیما، در خصوص عملکرد و برنامه‌های آینده این دانشگاه سخن گفت.
وی با بیان ویژگی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: این دانشگاه در حال حاضر جز 14 دانشگاه برتر کشور است و با برخورداری از 550 عضو هیئت علمی، بیش از 14 هزار دانشجو، 11 دانشکده و 10 پژوهشکده و مرکز پژوهشی، در مقاطع مختلف تحصیلی فعالیت دارد. همچنین دانش‌آموختگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی با توجه به توانمندی‌های بسیار، در دولت‌های مختلف، مسئولیت‌های متفاوتی را عهده‌دار بودند.
دکتر معتمدی بیان کرد: دانشگاه علامه‌طباطبائی بر اساس رتبه‌بندی ISC در شاخص‌های مختلف، رتبه‌های برتر را دارد و امسال نیز برای نخستین بار در رتبه‌بندی تایمز قرار گرفت.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی دکتر عبدالله معتمدی برنامه زنده تلویزیونی صبح بخیر ایران