استقبال رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از دانشجویان در آغاز سال تحصیلی جدید / تصاویر

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۲ کد : ۲۲۸۲۴ خبر روز
فعالیت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ امروز دوشنبه سوم مهر ماه، با استقبال رئیس دانشگاه به طور رسمی آغاز شد.

به گزارش روابط، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی و دکتر روح‌الله محمدعلی نژادعمران، مدیر روابط عمومی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه، صبح امروز با حضور در ورودی دانشگاه با اهدای گل از دانشجویان مقاطع مختلف، در آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ استقبال کردند.
فعالیت‌های آموزشی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه علامه‌طباطبائی در نیم‌سال نخست تحصیلی جدید، از امروز سوم مهرماه به طور رسمی آغاز شد و حضور دوباره دانشجویان، امید و حرکت را به فضای دانشگاه هدیه داد.
دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال تحصیلی 1403-1402 میزبان حضور بیش از 14 هزار دانشجو در رشته‌های مختلف است و تا هفته سوم مهرماه نیز دانشجویان نوورود به جمع دانشگاهیان این دانشگاه اضافه می‌شوند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی سال تحصیلی جدید استقبال از دانشجویان سال تحصیلی 1403-1402 عبدالله معتمدی