نشست کارگروه طرح هادی با محوریت عفاف و حجاب در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد/ گزارش تصویری

۳۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۹:۱۷ کد : ۲۲۸۱۰ خبر روز
نشست کارگروه طرح هادی با محوریت عفاف و حجاب، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نشست طرح هادی با هدف «آسیب شناسی عملکرد شورای هادی در ترم گذشته» و «بررسی راهکارهای ارتقا سبک زندگی عفیفانه دانشگاهیان با تاکید بر نقش شورای هادی»، با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، اعضای هیئت رئیسه، روسای دانشکده‌ها و نمایندگان آنها، نماینده بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل و جمعی از استادان، صاحب‌نظران و کارشناسان دانشکده‌ها، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و برنامه‌های آتی طرح هادی با محوریت حجاب در دانشکده‌ها و فضاهای دانشجویی در دانشگاه ارائه شد و با توجه به بازگشایی دانشگاه در اول مهر 1402 درباره چگونگی عملیاتی شدن این طرح در مرحله اول و بازخورد آن مطالبی مطرح شد. همچنین حاضران در نشست نظرات و تجربیات خود را درخصوص مضوع نشست با یکدیگر به اشتراک گذاشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی معاونت فرهنگی و اجتماعی نشست حجاب و عفاف شورای هادی