شرایط ثبت درخواست خوابگاه دانشجویان ترم ۹ کارشناسی

۳۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۱ کد : ۲۲۸۰۶ اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط ثبت درخواست خوابگاه دانشجویان ترم ۹ مقطع کارشناسی غیربومی را اعلام کرد.
شرایط ثبت درخواست خوابگاه دانشجویان ترم ۹ کارشناسی

در این اطلاعیه آمده است دانشجویان ترم 9 کارشناسی غیربومی متقاضی خوابگاه می‌توانند از ساعت 14 روز جمعه، 31 شهریورماه 1402 تا روز یکشنبه، 2 مهرماه 1402 با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس  https://ems.atu.ac.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.
بدیهی است، عدم مراجعه به سامانه تا تاریخ گفته شده، به منزله عدم درخواست خوابگاه بوده و اداره خوابگاه‌ها در این خصوص مسئولیتی نخواهد داشت.
گفتنی است ثبت درخواست به منزله واگذاری خوابگاه نخواهد بود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی اداره خوابگاه ها اطلاعیه خوابگاه ها ثبت نام خوابگاه ها ترم 9 کارشناسی