ثبت‌نام خوابگاه‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲

۲۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۳ کد : ۲۲۷۷۴ اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط، نحوه ثبت‌نام و زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی را اعلام کرد.
ثبت‌نام خوابگاه‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲

اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، شرایط، نحوه ثبت‌نام و زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی را در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403_1402 اعلام کرد.
بر اساس این اطلاعیه، ثبت‌نام خوابگاه و انتخاب اتاق برای دانشجویان ورودی جدید و قدیم، پس از انجام انتخاب واحد به صورت الکترونیکی و با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به نشانی https://ems.atu.ac.ir با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور به ترتیب زمان‌بندی اعلام شده امکان پذیر است.
همه خوابگاه‌های دانشگاه از ساعت 08:00 صبح روز جمعه 31 شهریورماه 1402 بازگشایی و آماده اسکان دانشجویان است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی اطلاعیه ثبت نام خوابگاه ها اداره خوابگاه های دانشجویی