برگزاری ارزیابی جامع نیم‌سال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۲۷۲۹ اطلاعیه ها
ارزیابی جامع مقطع دکتری نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی، دی ماه سال جاری برگزار می‌شود.
برگزاری ارزیابی جامع نیم‌سال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی

معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «ارزیابی جامع مقطع دکتری نیم‌سال نخست سال تحصیلی 1403-1402 در روزهای چهارشنبه 20 دی ماه و شنبه 23 دی ماه 1402 برگزار می‌شود».
بر اساس این اطلاعیه دانشجویان مقطع دکتری می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که آزمون جامع را در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1402 اخذ کرده و همه دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند و میانگین کل نمرات آنها 16 یا بالاتر باشد.
همچنین ارائه نمره زبان قابل قبول برای شرکت در این آزمون الزامی است. در غیر این‌ صورت شرکت در ارزیابی جامع نیم‌سال نخست سال تحصیلی 1403-1402 امکان‌پذیر نیست و یک نوبت لحاظ خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی آزمون جامع دکتری معاونت آموزشی