۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۱:۵۸ کد : ۲۲۷۰۳ اطلاعیه ها
اطلاعیه فرآیند ثبت نام پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد (سهمیه استعداد درخشان) سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ منتشر شد.

دفتر استعداد درخشان معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی، اطلاعیه فرآیند ثبت نام پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد (سهمیه استعداد درخشان) سال تحصیلی 1403-1402 را منتشر کرد.
بر این اساس، ثبت نام پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد همه رشته‌های تحصیلی (سهمیه استعداد درخشان)، از 22 شهریورماه 1402 آغاز و در سه مرحله انجام می شود.

مرحله اول: ثبت نام و بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه آزمون دانشگاه به نشانی  azmoon.atu.ac.ir
مرحله دوم: ثبت نام در سیستم آموزشی دانشگاه (گلستان) به نشانی  ems.atu.ac.ir
مرحله سوم: ارسال مدارک و تکمیل فرایند ثبت نام در دانشکده‌های تابعه

لینک دانلود فایل