کسب مقام اول مسابقات قایقرانی کشوری توسط دانشجویان دختر دانشگاه علامه طباطبائی

۰۵ دی ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۲۷۰ فرهنگی و دانشجویی
تیم قایقرانی دانشجویان دختر دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقات قهرمانی قایقرانی دانشجویان دختر کشور عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم قایقرانی دانشجویان دختر دانشگاه در رقابت با 8 تیم شرکت کننده از دانشگاه های کشور عنوان قهرمانی این رقابت ها را بدست آورد.
کسب مقام اول مسابقات قایقرانی کشوری توسط دانشجویان دختر دانشگاه علامه طباطبائی

در رشته روئینگ تکنفره سبک وزن خانم  نازنین ملائی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مدیریت تربیت بدنی از دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب مقام اول این مسابقات شده و برگ زرینی به افتخارات ورزشی دانشگاه افزودند.

لازم به ذکر است این مسابقات در محل دریاچه چیتگر برگزار شد و دکتر غفوری مدیر تربیت بدنی دانشگاه نیز با حضور در این مسابقات و حمایت از دانشجویان موجب دلگرمی هرچه بیشتر ورزشکاران شدند.سرپرست تیم دانشگاه علامه طباطبائی خانم زهرا سپهری راد و مربی محترم سرکار خانم سولماز عباسی بودند.