بازگشت کاروان زیارتی دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی از پیاده‌روی اربعین

۱۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۴ کد : ۲۲۶۶۹ خبر روز
کاروان زیارتی پیاده‌روی اربعین، دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی، امروز با استقبال هیئت رئیسه و جمعی از کارکنان وارد دانشگاه شد.
بازگشت کاروان زیارتی دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی از پیاده‌روی اربعین

به گزارش روابط عمومی، کاروان 250 نفره، دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی که به همت بسیج دانشجویی و هیئت اصحاب عاشورایی به پیاده‌روی اربعین اعزام شده بودند، با استقبال دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، دکتر محمدعلی اسلامی، معاون فرهنگی اجتماعی، دکتر روح‌الله محمدعلی نژادعمران، سرپرست حوزه ریاست و روابط‌عمومی و جمعی از کارکنان، امروز، سه‌شنبه، 14 شهریورماه 1402، وارد دانشگاه شد.
پیاده‌روی اربعین بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است که با حمایت دانشگاه، هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان در آن شرکت می‌کنند. امسال با وجود حجم بالای زائران در اربعین و مشکلات تردد، دانشجویان حاضر در این سفر 9 روزه که بیشتر آنها زیارت اولی بودند، از فضای معنوی ایجاد شده و ارائه خدمات، ابراز رضایت کردند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی کاروان زیارتی کربلا کاروان دانشجویی عبدالله معتمدی