تقویم دانشگاهی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی (اصلاحیه)

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۲۶۰۷ خبر روز
انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ دانشجویان همه مقاطع تحصیلی دانشگاه علامه‌طباطبائی بر اساس تقویم دانشگاهی از ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۲ آغاز می شود.
تقویم دانشگاهی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی (اصلاحیه)

به گزارش روابط عمومی، بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ دانشجویان همه مقاطع تحصیلی این دانشگاه بر اساس تقویم دانشگاهی از ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۲ آغاز می شود. دانشجویان باید برای انجام فرایند انتخاب واحد در زمان‌های تعیین شده، به صورت الکترونیکی در سامانه آموزشی گلستان به آدرس https://ems.atu.ac.ir اقدام کنند.
بازه زمانی حذف و اضافه برای دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی از 8 تا 12مهرماه ۱۴۰۲ و پایان حذف اضطراری ۲۰ دی ماه تعیین شده است.
مهلت ارائه درخواست تمدید سنوات نیمسال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برای مقطع کارشناسی تا ۱۷ تیرماه ۱۴۰۲ بود و برای تحصیلات تکمیلی تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۲ تعیین شده است.
کلاس‌های نیمسال اول سال تحصیلی جدید دانشگاه علامه‌طباطبائی از روز شنبه یکم مهرماه ۱۴۰۲ به صورت حضوری آغاز می‌شود.
در تقویم آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی، ۲۰ دی ماه ۱۴۰۲ به عنوان پایان کلاس ها و بازه زمانی برگزاری امتحانات پایان ترم ۳۰ دی ماه تا ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده است.

دانلود تقویم آموزشی

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی تقویم آموزشی سال تحصیلی 1403-1402 معاونت آموزشی