کاروان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی عازم پیاده‌روی اربعین شد

۰۷ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۰ کد : ۲۲۵۸۳ خبر روز
کاروان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی، به همت هیئت امام علی(ع)، با بدرقه معاون دانشجویی و جمعی از دانشگاهیان، عازم پیاده‌روی اربعین شد.

به گزارش روابط عمومی، کاروان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی، ظهر امروز، سه شنبه، 7 شهریورماه 1402، با بدرقه دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و جمعی از مدیران و دانشگاهیان، عازم پیاده‌روی اربعین شد.
این کاروان با حضور 125 نفر از کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی و به همت هیئت امام علی(ع)، اعزام شده است. کاروان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه قرار است از طریق مرز مهران از کشور خارج و وارد عراق شود و پس از یک شب سکونت در نجف و زیارت در این شهر، از طریق پیمودن مسیر، به سمت کربلا حرکت کند.
بر اساس این گزارش، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این کاروان، چهاردم شهریورماه 1402، یک روز قبل از اربعین حسینی به تهران باز‌می‌گردد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی پیاده روی اربعین کاروان کارکنان و اعضای هیئت علمی