گزارش تصویری؛

برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره در دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۰:۲۱ کد : ۲۲۵۳۴ خبر روز
پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران، صبح روز جمعه ۲۷ مردادماه ۱۴۰۲، در دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان شعبه اخذ رای غرب تهران،‌ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، صبح روز جمعه 27 مردادماه 1402، پنجمین دوره انتخابات شورای مرکزی و هیئت بازرسان سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره در محل‌های پیش‌بینی شده شعب اخذ رای در دانشگاه‌های منتخب آغاز و تا ساعت 18 برگزار شد.
در تهران، دانشگاه علامه‌طباطبائی در غرب تهران، دانشگاه شهید بهشتی در شمال تهران، دانشگاه علم و صنعت در شرق تهران و دانشکده روان‌شناسی دانشگاه تهران در مرکز تهران، پذیرای آرای روان‌شناسان و مشاوران عضو سازمان نظام برای تعیین منتخبان خود بودند.
گفتنی است سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور دارای حدود 55هزار عضو رسمی است که همه آنها می‌توانستند در این دوره از انتخابات شرکت کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی انتخابات روان‌شناسی و مشاوره شعبه غرب تهران