بازدید رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از فرآیند تعمیرات مجتمع خوابگاهی دخترانه شهید سلامت

۲۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۰:۵۲ کد : ۲۲۵۳۲ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از مراحل تجهیز و نوسازی مجتمع دانشجویی شهید سلامت و ساخت سالن توزیع غذا در خوابگاه دانشجویی شهید فرهمند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی به همراه دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و ابراهیم ابراهیمی، رئیس اداره تغذیه این دانشگاه، از مراحل نوسازی و تجهیز مجتمع دانشجویی شهید سلامت و ساخت سالن توزیع غذا در خوابگاه شهید فرهمند بازدید کردند و در جریان آخرین اقدامات انجام شده قرار گرفتند.
ساخت سالن توزیع غذا یکی از دغدغه‌های مجتمع دانشجویی شهید سلامت و بلوک شهید فرهمند بود که امسال سرانجام به همت معاونت دانشجویی دانشگاه به مرحله عملیاتی رسید و فعلا فاز اول ساماندهی فرایند توزیع غذا در این مجتمع آغاز شده است.
فرآیند تعمیر و نوسازی خوابگاه‌های دانشجویی، آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشگاه علامه طباطبائی به همت معاونت دانشجویی و با همکاری معاونت توسعه و مدیریت منابع این دانشگاه از ابتدای تابستان امسال آغاز شده است و بر اساس پیش بینی ها، تا پایان شهریورماه سال جاری به بهره برداری می‌رسد.

عکاس: ایوب قادری

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی عبدالله معتمدی مجتمع خوابگاهی سلامت معاونت دانشجویی