امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد امام خمینی (ره) و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۱ کد : ۲۲۵۳۰ خبر روز
کمیته امداد امام خمینی(ره) و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی، به منظور ارتقای فعالیت‌های مشترک پژوهشی و آموزشی، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی با هدف توسعه همکاری و تحقق اهداف مشترک در امور پژوهشی و آموزشی با حضور سعید زارع‌زاده، معاون برنامه‌ریزی و بودجه کمیته امداد امام خمینی(ره) و علی انتظاری، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی به امضا رسید.
بر اساس این گزارش، همکاری سازمان‌یافته و توسعه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی موضوع این تفاهم‌نامه اعلام شده است. همچنین توسعه دانش، مطالعات و پژوهش‌های مرتبط با فقر و محرومیت‌زدایی و توانمندسازی محرومان از دیگر موضوعات مورد توجه در تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی عنوان شده است.
در قالب این تفاهم‌نامه فعالیت‌های مشترک آموزشی و پژوهشی شامل برگزاری همایش، کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های علمی مشترک بین کمیته امداد و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی انجام خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی کمیته امداد امام خمینی دانشکده علوم اجتماعی علی انتظاری تفاهم نامه همکاری سعید زارع