آیین تکریم و معارفه «معاون توسعه و مدیریت منابع» دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۶ کد : ۲۲۵۲۵ خبر روز
آیین تکریم و معارفه معاون پیشین و جدید، معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه‌طباطبائی حضور رئیس دانشگاه، معاونان و روسای دانشکده‌ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، آیین تکریم دکتر رضا صابری، معاون پیشین توسعه و مدیریت منابع و دکتر عباسعلی وفائی، معاون جدید توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، معاونان، روسای دانشکده‌ها و جمعی از مدیران و کارکنان حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، امروز، 25 مردادماه 1402 در سالن شورای حوزه ریاست دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
دکتر وفائی پیش از این ریاست دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه‌طباطبائی را بر عهده داشت.
در پایان این آیین حکم معاونت دکتر وفائی توسط رئیس دانشگاه ابلاغ شد و همچنین دکتر معتمدی با اهدای لوح، از تلاش‌ها و خدمات ارزنده دکتر صابری در مدت مسئولیت معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، قدردانی کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی عباسعلی وفائی رضا صابری تکریم و معارفه معاونت توسعه و مدیریت منابع