کسب ۵ رتبه برگزیده توسط دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی در سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور

۲۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۰:۲۸ کد : ۲۲۵۱۶ خبر روز
دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی در رشته‌های مختلف بخش آوایی سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، موفق به کسب ۵ رتبه برگزیده شدند.

به گزارش روابط عمومی، نفرات برگزیده رشته‌های مختلف بخش آوایی سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در دو گروه آقایان و بانوان اعلام شد و دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی موفق به کسب ۵ رتبه برگزیده شدند.

اسامی دانشجویان برگزیده دانشگاه علامه‌طباطبائی در سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور:
-    محمدرسول تکبیری  رتبه اول رشته نهج‌البلاغه
-    محمدرسول تکبیری رتبه دوم رشته حفظ کل
-    محمدامین نجفی رتبه دوم رشته حفظ ۲۰ جزء
-    محمدسجاد محمدی رتبه سوم رشته اذان
-    امیرحسین فتحعلی‌زاده رتبه سوم رشته تولیدات رسانه

سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، ۱۵ تا ۱۹ مردادماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه فرهنگیان، در ارومیه برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این جشنواره، از نفرات برگزیده بخش‌های غیرآوایی که به صورت ارسال اثر یا برگزاری آزمون کتبی شرکت کرده‌ بودند، تجلیل شد. بخش آوایی نیز به عنوان بخش اصلی رقابت‌ها، تا ۱۸ مردادماه ادامه پیدا کرد و اختتامیه آن در ۱۹ مردادماه برگزار شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی جشنواره ملی قرآن و عترت بخش آوایی دانشجویان برگزیده