عباسعلی وفائی «معاون توسعه و مدیریت منابع» دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

۱۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۵ کد : ۲۲۴۹۲ خبر روز
با حکمی از سوی رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر عباسعلی وفائی به عنوان «معاون توسعه و مدیریت منابع» دانشگاه منصوب شد.
عباسعلی وفائی «معاون توسعه و مدیریت منابع» دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

به گزارش روابط عمومی، با حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر عباسعلی وفائی، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی به عنوان «معاون توسعه و مدیریت منابع» دانشگاه منصوب شد.
در بخشی از این حکم آمده است: «نظر به مراتب تعهد، تدین، روحیهٔ انقلابی و صلاحیت‌های علمی و تجربیات ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان "معاون توسعه و مدیریت منابع" دانشگاه منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند منان و جلب مشارکت همکاران محترم هیئت علمی و کارکنان محترم دانشگاه، زمینه ارتقا و جایگاه رفیع دانشگاه علامه‌طباطبائی فراهم شود».
گفتنی است دکتر وفائی عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه‌طباطبائی است و پیش از این ریاست دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی این دانشگاه را برعهده داشت.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی عباسعلی وفائی معاون توسعه و مدیریت منابع عبدالله معتمدی