مهدی واحدی «سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع» دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۷ کد : ۲۲۴۷۱ خبر روز
با حکمی از سوی رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر مهدی واحدی به عنوان «سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع» دانشگاه منصوب شد.
مهدی واحدی «سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع» دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

به گزارش روابط عمومی، با حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی با حفظ سمت به عنوان «سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع» دانشگاه منصوب شد.
در بخشی از این حکم آمده است: «انشاالله با عنایت به سوابق ارزنده مدیریتی جنابعالی و اهتمام شما به پیشرفت دانشگاه، بتوانید با جلب مشارکت اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان و مدیران دانشگاه، در انجام فعالیت‌های مرتبط با مسئولیت فوق موفق باشید».
گفتنی است دکتر واحدی عضو هیئت علمی گروه تکنولوژی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی و در حال حاضر معاون دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی است.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی عبدالله معتمدی مهدی واحدی معاونت توسعه و مدیریت منابع