اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبائی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۲۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۷ کد : ۲۲۴۶۱ اطلاعیه ها
گروه استعدادهای درخشان دانشگاه علامه‌طباطبائی، اسامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های بدون آزمون مقطع دکتری، سهمیه استعدادهای درخشان، سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی، دفتر گروه جذب و هدایت استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس آیین نامه «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری»، پس از ارزیابی متقاضیان واجد شرایط، اسامی پذیرفته شدگان مقطع دکتری بدون آزمون (سهمیه استعداد درخشان) برای سال تحصیلی 1402-1403، در رشته‌های مشخص شده بدون شرکت در آزمون را اعلام کرد.
بر اساس اطلاع این دفتر، پذیرش نهایی قبول شدگان، پس از تأئید سازمان سنجش آموزش کشور و هیئت مرکزی گزینش دانشجو، رسمیت خواهد یافت، بنابراین نیاز به پیگیری دانشجو وجود ندارد.
پذیرفته شدگان است برای دریافت اطلاعات ثبت نام، از تاریخ یکم شهریور ماه 1402، به وب سایت دفتر استعداد درخشان دانشگاه به نشانی https://talent.atu.ac.ir مراجعه کنند.
اسامی سایر داوطلبان رشته‌های دوره دکتری که در جدول نیامده است، موفق به کسب حد نصاب لازم نبوده و پذیرفته نشده‌اند.

دانلود اسامی پذیرفته شدگان
دانلود اطلاعیه
دانلود فرم انصراف

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی پذیرفته شدگان دکتری استعداد درخشان سال تحصیلی 1403-1402